Fresh Recruitment
Dit zijn tien van de best gelezen verhalen op Misset Horeca in 2025
We zijn inmiddels ruim over de helft in 2025, een jaar waarin tot nu toe genoeg gebeurde. Dit zijn tien van de bestgelezen verhalen op Misset Horeca.
We zijn inmiddels ruim over de helft in 2025, een jaar waarin tot nu toe genoeg gebeurde. Dit zijn tien van de bestgelezen verhalen op Misset Horeca.
In het eerste half van 2025 zijn er bijzonder veel ontwikkelingen geweest in het gastronomische landschap van Nederland. Misset Horeca volgde alles natuurlijk op de voet. We bieden hieronder een zo'n volledig mogelijk overzicht.
Soenil Bahadoer (57) staat in de startblokken om de absolute kroon op zijn werk te gaan zetten. Restaurant Gem, gevestigd in het kasteel van Gemert, is in alle opzichten indrukwekkend te noemen. 'Er blijft altijd een markt voor de top van de gastronomie.'
Na het sluiten van zijn tweesterrenrestaurant De Lindehof, en nog vóór de opening van zijn nieuwe restaurant GEM, start chef Soenil Bahadoer met een nieuw cateringconcept: Spicy Chef Events. Daarbij werkt hij samen met Garçons Group - het team achter onder meer Essense Food & Events.
In het karakteristieke pand aan de Beekstraat in Nuenen, waar jarenlang het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant De Lindehof gevestigd was, begint binnenkort een nieuw culinair hoofdstuk. Bram Venhorst en Tessa van de Wouw openen hier hun eigen restaurant: Bouchot.
Daags na het allerlaatste service van Soenil Bahadoer in De Lindehof** klinkt de chef verdrietig. 'Ik wilde ook niet uitbundig doen, want er is een topcollega gegaan. En hoewel we mooie dingen gaan doen met Gem, doet het na dertig jaar best wel pijn om hier te vertrekken.'