
Dark kitchen-keten Casper komt naar Nederland
De Belgische keten van dark kitchens Casper, komt naar Nederland. Er is 5 miljoen euro opgehaald voor de uitbreiding.
De Belgische keten van dark kitchens Casper, komt naar Nederland. Er is 5 miljoen euro opgehaald voor de uitbreiding.
Eric de Kock, voormalig eigenaar van Café Walzicht in Woerden – ooit door Misset Horeca uitgeroepen tot Beste Oranje Café van Nederland- is gestart...
Plantaardig bezorgconcept Vegan Burger Brothers heeft de eerste franchiselocatie geopend in Eindhoven. De komende weken komen daar vestigingen in...
Wouter Wolters van gaat de Thrill Grill-burgers van Robert Kranenborg verkopen. De eigenaar van Preuverie de Toren in Echt voegt het als concept toe...
Compass Group Nederland werkt vanaf september vanuit een -centrale productiekeuken binnen de regio Utrecht. Na succesvolle starts binnen de leisure...
Nadat The Pani Puri Bar ruim een half jaar te vinden was in restaurant Chung, staat het concept nu op eigen benen met Charischa Gayadien als eigenaar.
Sterchef Dennis Huwaë van restaurants Daalder en Edel by Dennis in Amsterdam start een dark kitchen voor het luxe thuisbezorgsegment.
De Nederlandse start-up Vegan Masters opent in Rotterdam twee dark kitchens.
Geen term is zo hot in de horeca als ‘dark kitchen’. Maar wat is het eigenlijk? En kun je er als ‘ouderwetse’ horecaondernemer wat mee? Het antwoord...
De start up Wrapinez heeft met haar fastfoodconcept een doorstart gemaakt. Door middel van een nieuw format in de vorm van een dark...