Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Inschrijven Terras Top 100

Alles over Wellnesshotels

  • Binnenkijken bij12 nov. 25

    Binnenkijken bij luxe hotel Thermen Berendonck: oosterse rust aan de plas

    Aan de Berendonckse Plas bij Wijchen ligt sinds dit voorjaar het nieuwe vijfsterrenhotel van Thermen Berendonck. Met 103 kamers, twee restaurants, een bar en een directe verbinding met het wellnessresort is dit het grootste project binnen Thermen Resorts, het familiebedrijf van Dolman. 'Indiase mystiek ervaar je in elke ruimte', zegt interieurarchitect Linda Pol.

  • Fotocredits: Van Oys Maastricht Retreat, Michael Huber, Mach Architekten, woods_copenhagen
    Openingen14 okt. 25

    Van Oys Maastricht Retreat opent Oysana Spa

    Van Oys Maastricht Retreat opent begin 2026 zijn Oysana Spa. Oysana staat voor welzijn als levenswijze. Centraal staat de filosofie van LifeFulness - een moderne benadering van een lang, vitaal en zinvol leven.

  • Onderzoek19 mei 25

    Gepersonaliseerde well-being initatieven in hotels sleutel tot succes

    Well being is een belangrijk thema in vijfsterren hotels. Noa Mulder, student aan Hotelschool Den Haag, doet hieronder verslag van haar onderzoek naar de impact van gepersonaliseerde well being initiatieven

  • Transfers19 dec. 24

    Kevin Schlaman nieuwe chef-kok Restaurant Intens in Thermen Bussloo

    Restaurant Intens, het fine-dining restaurant in Thermen Bussloo, heeft een nieuwe chef-kok: Kevin Schlaman. Schlaman volgt Marijn van de Worp, die andere projecten binnen het Thermen-concern gaat oppakken.

  • Hotelopeningen23 aug. 24

    Ondernemer Maarten van Kempen opent Hotel Otium in Roosendaal

    Het is zover. Op 18 september opent Otium hotel in Roosendaal haar deuren. Ondernemer Maarten van Kempen en wethouder Sanneke Vermeulen verrichten de symbolische handeling waarmee Wellness Hotel Roosendaal, Vitae Wellnessresort en Otium Vergaderplein officieel in bedrijf gaat.

  • Thermen Bussloo18 jan. 24

    SpaSereen treedt toe tot Thermen Resorts 

    Thermen Resorts voegt de twee bestaande locaties van SpaSereen in Maarssen en Maastricht toe aan het portfolio. Voorlopig behouden deze wel hun eigen naam.

  1. Vacatures

  2. Sweet Lake Wellness B.V.

    General Manager

    Sweet Lake Wellness B.V. logo
  3. Rasamayi Foods

    Zelfstandig werkende Kok-I

    Rasamayi Foods logo
  4. The Madras Diaries

    Zelfstandig werkende Kok-I

    The Madras Diaries logo
  5. Restaurant Little India

    Zelfstandig Werkend Kok-I

    Restaurant Little India logo
  6. Rentokil Pest Control

    Omscholing tot ongediertebestrijder

    Rentokil Pest Control logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Marijn van de Worp (ex-Fizzy) verder als chef bij bekend wellnesshotel
  2. Veranderingen voor een van de drie restaurants van Bad Nieuweschans
  3. Vincent van Riet nieuwe f&b manager Thermen Bussloo
  4. Thermen Bussloo blijft wellness-initiatieven ontplooien
  5. Fletcher neemt City Resort hotel en wellnessboot Mill over
  6. Tijdelijk restaurant op wellnessboot hotel
  7. Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud legt sterke focus op wellness
  1. Thermae 2000 viert 30e verjaardag met vernieuwing
  2. Thermae 2000 vernieuwt hotel en installeert sauna's in mergelgrot
  3. Fletcher Hotels neemt vier wellness hotels over
  4. Hotel-restaurant De Wageningsche Berg opent wellness center
  5. Hotel Marveld in Groenlo 20 maart open
  6. Nieuwe branchevereniging voor sauna- en wellnessbedrijven
  7. Fort Resort Beemster nieuwste lid Euro-Toques
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Inschrijven Terras Top 100
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen