Aziatisch: van traditioneel tot innovatief GaultMillau 2012

Aziatisch: van traditioneel tot innovatief GaultMillau 2012

De Aziatische restaurant in de GaultMillau-gids 2012: Chinees, Indonesisch, Japans, Thais en gecombineerde keukens. Uiteenlopend van puur en authentiek tot innovatieve fusion.

Punten aantalNaam bedrijfPlaats bedrijf
16The RafflesDen Haag
16Yamazato (Hotel Okura)Amsterdam
15HanTing CuisineDen Haag
14Anak DepokDen Dolder
14Tandjong PriokArum
13FitouLoosdrecht
13Fong ChenOosterbeek
13Four SeasonsMonnickendam
13Geisha restaurant & loungeAmsterdam
13Jiu.nuEindhoven
13LibertyNijmegen
13De MangerieHilversum
13MochiDen Haag
13Nieuw Nan KingEindhoven
13OniDen Haag
13Oriental 128Amsterdam
13Sala ThaiEindhoven
12Asian GloriesRotterdam
12Chang-IRotterdam
12DynastyAmsterdam
12The Flying DragonAkersloot
12Four Seasons Asian DiningRotterdam
12Madame CheungHoorn
12Memories of AsiaArnhem
12Royal MandarinHilversum
12ShiroDen Bosch
12Indonesisch Restaurant SpandershoeveHilversum
12Tai WuRotterdam
11A-Fusion Food & DrinksAmsterdam
11AlexanderLeiden
11Bunga MelatiAlphen
11Crystal Palace Eindhoven
11Cuisine Sapphire Amstelveen
11Indonesisch restaurant GaroedaDen Haag
11MitsukuniAmsterdam
11PhuketScheveningen
11De ProeftuinEnkhuizen
11Sichuan FoodAmsterdam
11UmamiUtrecht