nieuws

Heinze doet Soigné alweer van de hand

Restaurant

De talentvolle chef-kok Sidney Heinze doet na slechts een jaar zijn restaurant Soigné in Bussum alweer van de hand. Heinze heeft Brasserie Chef’s in Naarden overgenomen. Inmiddels is de nieuwe eigenaar van Soigné bekend.

Heinze doet Soigné alweer van de hand

Soigné wordt op zijn beurt overgenomen door Dennis Jong, die afkomstig is van het Amstel Hotel waar hij onder Edwin Katz werkt. De stoelendans wordt gemeld door Wijnsuggestie.nl, die er in tweede instantie aan toevoegt dat Jong zijn handtekening nog wel moet zetten.

‘Toen we bij Soigné begonnen, waren we van plan na zo’n vijf jaar het van de hand te doen om een groter bedrijf te kopen. Omdat het heel erg goed gaat, kiezen we er eerder voor om een grotere zaak te runnen. In Naarden kunnen we binnen een paar jaar waarschijnlijk het vastgoed van het restaurant overnemen’, aldus Heinze aan de internetredactie van Misset Horeca.

Sidney Heinze, die in 2006 nog een ster bij elkaar kookte voor restaurant Tante Koosje in Loenen aan de Vecht, begon vorig jaar aan zijn avontuur bij Soigné. Slechts een jaar later doet hij de eetgelegenheid in Bussum alweer van de hand om Brasserie Chef’s aan de Cattenhagestraat in Naarden over te nemen.

Hoe het nieuwe restaurant straks gaat heten is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat de naam Brasserie Chef’s verdwijnt. De eetgelegenheid in Naarden beschikt over maximaal 75 couverts. Soigné moet het doen met 22 couverts.

Zie ook:

Sidney Heinze weg bij Tante Koosje

Reageer op dit artikel