Jalhaij start restaurant in Amsterdam

Jalhaij start restaurant in Amsterdam

Topkok Pascal Jalhaij begint volgens eigen zeggen op heel korte termijn een eigen restaurant in Amsterdam. Hij doet dat samen met zijn huidige maître ...

Pascal Jalhaij zegt aanbiedingen te hebben van ‘enkele zeer serieuze partijen.’ Het wordt zijn eerste eigen zaak. ‘Maandag begin ik aan een cursus startend ondernemerschap’, meldt de topkok opgewekt.

In Amsterdam wil de topkok naar eigen zeggen ‘vanuit een underdogpositie omhoog klimmen.’ Vanaf 1 oktober gaat hij de aangeboden panden kritisch bekijken. Jalhaij: ‘Ook voor een tweesterrenchef is een bedrijf niet zomaar rendabel.’ Hij blijft op hoog niveau koken. Wel moet zijn nieuwe zaak laagdrempeliger worden dan Chatillon en Vermeer. Bij de laatste zaak kookte hij in korte tijd twee sterren bij elkaar.

Woensdag wist deze redactie te melden dat Jalhaij vertrekt bij het Palace Hotel. De aankondiging over het vertrek kwam kort na de aanstelling van Eugene de la Croix als nieuwe topman van het luxe hotel in Noordwijk aan Zee. Volgens De la Croix staat het vertrek van Jalhaij los van de komst van De la Croix.

In de Misset Horeca van vrijdag 29 september meer over de plannen van Jalhaij.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.