nieuws

Pulitzer kan komst Ramsay niet bevestigen

Restaurant

De soap rond de komst van Gordon Ramsay naar Amsterdam is nog niet ten einde. Nadat De Telegraaf meldde dat Ramsay zijn komst naar het Pulitzer Hotel heeft bevestigd, laat het Pulitzer Hotel weten dat het zover nog niet is.

Pulitzer kan komst Ramsay niet bevestigen

Onduidelijkheid troef dus over de komst van de Britse mopperkok naar onze hoofdstad. Vorig jaar meldde Ramsay zelf een snelle komst naar Amsterdam toen hij voor een boekpresentatie in Nederland was. Kort daarna dook de naam Pulitzer Hotel meerdere malen op.

Het hotel laat bij monde van woordvoerder Zsuzsika Belovics van moederbedrijf Starwood weten dat er nog steeds gesproken wordt op hoger niveau en dat een definitieve beslissing nog niet is genomen. Dit in tegenstelling tot De Telegraaf, die de komst van Ramsay bevestigt. Mogelijk dat een aanstelling van een protegee van Ramsay in Parijs de reden is van de onduidelijkheid, stelt Belovics.

Het hoofdkantoor van Gordon Ramsay heeft op persvragen van de redactie van Misset Horeca laten weten op korte termijn met een reactie te komen.

Zie ook

Reageer op dit artikel