nieuws

Ron Blaauw verliest kok en sommelier

Restaurant

Stefan van Sprang vertrekt bij restaurant Ron Blaauw in Ouderkerk aan de Amstel. Chef-kok Van Sprang gaat een eigen restaurant beginnen en neemt sommelier Robbert Jan Veuger mee. Over de eigen zaak van Van Sprang is inmiddels het een en ander bekend.

Ron Blaauw verliest kok en sommelier

Dat meldt de website Boullionmagazine.nl. Het nieuwe restaurant van Van Sprang en Veuger komt in Amstelveen en gaat Aan de Poel heten. ‘We zijn nu allebei in de dertig. Dan wil je voor je eigen hachie gaan werken’, aldus Veuger op Boullionmagazine.nl.

Twaalf jaar

Van Sprang was de laatste weken veelvuldig in het nieuws. Zo was de chef-kok onder meer te zien in het televisieprogramma BusinessClass van Harry Mens. Vorige week op de Horecava toonde Van Sprang zijn kunsten door te stoeien met cocktails. Stefan van Sprang werkt twaalf jaar voor Ron Blaauw en maakte de culinaire opmars van het restaurant van dichtbij mee.

Zie ook:

Nieuwe Keyzer in april open (dec, 2006)

Reageer op dit artikel