nieuws

Erik van Loo na daling: ‘Ik kom sterker uit de strijd

Restaurant

Het voelt niet fijn om niet meer het beste restaurant van Rotterdam te zijn in Lekker. Erik van Loo van toprestaurant Parkheuvel, die door stadsgenoot Ivy voorbij is gestreefd, legt zich niet neer bij een daling van plaats elf naar zestien in de nieuwe Lekker.

Erik van Loo na daling: ‘Ik kom sterker uit de strijd

‘Je komt altijd sterker uit de strijd. De lijn omhoog ligt niet aan mij, omdat je wordt beoordeeld door mensen die daar een bepaalde visie op hebben en die visie weet ik niet’, aldus Van Loo op het dek van stoomschip De Rotterdam met zicht op de Euromast en het park waar zijn restaurant is gevestigd.

Van Loo: ‘Ik doe mijn ding en als dat ding niet goed genoeg is, dan houdt de stijgende lijn wat mij betreft op. Natuurlijk wil ik omhoog en we zijn ook op de goede weg. Ik ben er heilig van overtuigd dat ik beter ben dan ooit, alleen denken andere mensen daar anders over. Dat is hun goed recht, alleen leg ik me daar natuurlijk niet bij neer’.

» Bekijk hier een video met de reactie van Van Loo

Bekijk hier de ranglijsten van Lekker 2011:

Reageer op dit artikel