nieuws

Studenten winnen de Sligro Style Award

Restaurant

Een team van twee lifestyle-studenten en een student van De Rooi Pannen in Tilburg, heeft deze week de eerste Sligo style Award gewonnen tijdens de Culinaire Inspiratiemarkt van groothandel Sligro in Veghel.

Studenten winnen de Sligro Style Award

Lifetstylestudenten Maartje Dries, Inge Rikken en hotelschoolstudent Dirk Wolfs kregen de Styling Award voor hun klassiek gedekte tafel. Het team van Ramon Stinges, Fanny Schellinghout en Benthefleur Noordman ontving de publieksprijs voor hun op de natuur gebaseerde dis.

Een professionele jury onder leiding van Jessica van Berkel (styliste van in-between.nl), beoordeelde de deelnemers. De winnaars kregen, naast een oorkonde, ook prijzen als een bestekset of een servies mee naar huis. Bovendien mogen ze op hun beurt een workshop tafelstyling verzorgen voor consumenten.

In totaal deden twaalf studenten van diverse opleidingen mee aan de stylingwedstrijd. Ze moesten in één dag tijd een feestelijk gedekte tafel maken. Ter voorbereiding volgden ze onlangs een workshop tafelstyling van een gerenommeerde styliste. Tijdens de Culinaire inspiratiemarkt in Veghel presenteerden zij hun eindresultaat.

Reageer op dit artikel