nieuws

Brand bekende horecavleesfabriek Enschede geblust

Restaurant

De brandweer heeft rond zes uur donderdagochtend het sein brand meester gegeven, nadat er een grote brand woedde bij vleesfabriek Huuskes in Enschede. Het pand van het bedrijf kon worden behouden.

Brand bekende horecavleesfabriek Enschede geblust

Rond kwart voor vijf brak er een zeer grote brand uit in het pand, waarbij de vlammen korte tijd uit het dak sloegen. Er was geen gevaar voor de volksgezondheid en het aanwezige personeel kon het pand ongedeerd verlaten.

De brand is zeer waarschijnlijk ontstaan doordat een afvalcontainer in het gebouw in brand was gevlogen. Dat vuur brandde door het plafond, waarna het zich tussen het plafond en het dak snel verspreidde. Hoe de afvalcontainer in brand kon vliegen is nog niet duidelijk.

Reageer op dit artikel