nieuws

Pop-up restaurant voor Ramon Beuk

Restaurant

Ramon Beuk runt in de maand augustus een pop-up restaurant in Maarssen. De chefkok wil hiermee zijn tienjarig culinair jubileum vieren. In die tien jaar deed hij van alles op culinair gebied maar had nooit zijn eigen restaurant.

Pop-up restaurant voor Ramon Beuk

‘Nog nooit kon ik mijn moeder meenemen naar mijn eigen restaurant. Hoog tijd om daar verandering in te brengen,’ zegt Ramon Beuk op de website van zijn pop-up restaurant. Het restaurant krijgt de toepasselijke naam ‘Voor een maand’.Locatie: zijn eigen evenementenpand De Glazen Ruimte in Maarssen. Het restaurant is geopend van 4 tot en met 29 augustus.

Signature dishes

‘Voor een maand’ serveert elke week een ander vijfgangen menu met signature dishes van Ramon Beuk. Ook zal Beuk door wisselende chefs en BN’ers worden bijgestaan in de keuken.

Een vijfgangen menu (exclusief wijnen) kost 49,50. Reserveren voor het pop-up restaurant kan hier. In 2006 had Beuk ook al een pop-up BBQ-terras Under the Bridge. Deze ‘buitenplaats’ was in de zomermanden van 2006 alleen bij goed weer geopend en serveerde drankjes en bbq-gerechten. Ook dit was nabij De Glazen Ruimte, onder de brug bij het Amsterdam Rijnkanaal.

Reageer op dit artikel