nieuws

Brevet blij en verrast door Lekker

Restaurant

Jannis Brevet, chef-kok van restaurant InterScaldes in Kruiningen, is blij en verrast over de enorme sprong die zijn restaurant voorwaarts maakt in de nieuwe Lekker. InterScaldes stijgt van 48 naar nummer negentien.

Brevet blij en verrast door Lekker

Brevet is nog niet op de hoogte wanneer de internetredactie van Misset Horeca hem informeert over de forse stijging. Zoekend naar de juiste woorden laat Brevet weten blij en verrast te zijn.

‘Dit is mooi om te horen. Ik had het niet verwacht. We doen al jaren hetzelfde. Ik weet niet waar deze stijging ineens vandaan komt. Of er reden voor een feestje is? U overvalt me een beetje’, aldus Brevet in zijn eerste reactie.

InterScaldes stond een paar jaar ‘geparkeerd’ in Lekker. Nu lijkt de weg naar boven een feit. Het is een van de snelste stijgers in de top-100. In de bovenste regionen is het zelfs de aller snelste stijger.

Eerste reactie van Jannis Brevet

Zie ook

Reageer op dit artikel