nieuws

Chiel Dohmen van Boode naar Echoput

Restaurant

Chiel Dohmen gaat aan de slag bij De Echoput in Hoog Soeren. De chef-kok richt zich in eerste instantie op de keukenorganisatie bij het bedrijf van Peter Klosse. Dohmen komt over van De Boode in Bathmen.

Chiel Dohmen van Boode naar Echoput

Dohmen heeft volgens Klosse de ambitie om bij De Echoput een ster te koken en SVH Meesterkok te worden. ‘Chiel heeft bij mij de cursus wijn-spijs gedaan en belde me twee maanden geleden om te vragen of ik iets voor hem wist. Hij zocht een bedrijf om zijn aspiraties waar te maken. Een tijdje later heb ik besloten om hem zelf die kans te geven’, aldus Klosse.

Bij De Boode in Bathmen wordt Dohmen opgevolgd door Rob Timmer. Timmer komt over van De Kooperen Hoogte in Zwolle. Daarnaast is Johan Christiaan Reker aan de slag gegaan als culinair adviseur van De Boode. Reker werkte lange tijd voor De Echoput.

Reageer op dit artikel