nieuws

Cordial sluipt naar podiumplaats

Restaurant

Aan de opmars van restaurant Cordial in Oss lijkt maar geen einde te komen. De Brabantse eetgelegenheid schuift in de top van de Lekker Top-100 door naar een vijfde plek. Cordial is De Zwethheul voorbij.

Cordial sluipt naar podiumplaats

Restaurant Cordial baarde vorig jaar al opzien door van dertien naar zeven te gaan. Ondanks dat het steeds moeilijker wordt in de top, blijft de eetgelegenheid met chef-kok Roger Rassin en gastheer Roy Pelgrim klimmen. Dit jaar gaat Cordial van zeven naar vijf. Daarmee haalt het De Zwethheul in, die op plaats zes blijft staan.

Cordial maakt onderdeel uit van Hotel de Weverij. Het is gevestigd aan de Oostwal in het centrum van Oss en biedt plaats aan 55 personen. De eigenaren van het horecabedrijf zijn Miriam en Jelle van Gangelen.

Recepten van Roger Rassin:

Meer nieuwsberichten over Lekker:

Ranglijsten uit Lekker 2008:

Reageer op dit artikel