nieuws

De Librije komt met eigen wijnclub

Restaurant

Driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle start een eigen wijnclub. In de gewelfde kelders van Librije’s Hotel vinden maandelijkse proeverijen plaats.

De Librije komt met eigen wijnclub

Gedurende een jaar vinden maandelijks proeverijen plaats, waarbij telkens een andere wijnspecialist aan het woord komt. Na de proeverij kunnen deelnemers de favoriete wijnen direct bestellen.

De proeverijen worden gehouden door met name wijnleveranciers van De Librije en zo nu en dan door een van de eigen sommeliers van van het toprestaurant. Twee maal per jaar selecteert gastvrouw Thérèse Boer van De Librije enkele flessen wijn om aan de leden van de wijnclub toe te sturen.

Informele sfeer

‘Met Librije’s Wijnclub willen wij met name lekker genieten in een informele sfeer, met een goed glas wijn en fijn gezelschap’, aldus Boer, die enkele maanden geleden haar eigen wijn, Kus van Thérèse, introduceerde.

De serie proeverijen start op 1 september en wordt gehouden in de gewelfde kelders van Librije’s Hotel in Zwolle, op steenworp afstand van het driesterrenrestaurant.

Zie ook de videoreportage over de eigen wijnlijn van De Librije

Reageer op dit artikel