nieuws

Euro-Toques verwacht 200.000 gasten bij Keuken Feest

Restaurant

Euro-Toques gooit zijn Fête de la Cuisine om in Keuken Feest. De actieweek van 7 tot en met 11 juni verwacht in vier dagen tijd tweehonderdduizend gasten. Euro-Toques wil met de actie niet stunten met de prijs.

Euro-Toques verwacht 200.000 gasten bij Keuken Feest

Een prijsvoordeel bieden is een slechte marketingtool, stelt woordvoerder Bram Loman van Euro-Toques. ‘Daar richten wij ons met onze 131 leden op ambachtelijke en traditioneel bereide gerechten met seizoenverse streekproducten’.

Deelnemende restaurants van Euro-Toques bepalen grotendeels zelf hoe de actie eruit komt te zien. Voorwaarde is dat het om ambachtelijke en traditioneel bereide gerechten met seizoenverse streekproducten gaat.

Keuken Feest

Tijdens Keuken Feest werkt Euro-Toques nauw samen met Dinnersite.nl. De reserveringssite heeft een speciaal reserveringssysteem opgezet. Via een speciale Keuken Feest-pagina op Dinnersite.nl kunnen gasten reserveren.

Euro-Toques verwacht dat ruim honderd van de 131 leden deelnemen aan Keuken Feest. Per dag betekent dit zo’n vijftigduizend gasten over de vloer. Maal vier dagen maakt dit totaal een verwacht bezoekersaantal van tweehonderdduizend.

Dinnersite.nl

‘Restaurant werken nauw samen met hun leveranciers. We laten ze verder vrij welke activiteiten ze rond deze actie opzetten. De samenwerking met Dinnersite.nl is een pilot. Is dit een succes, dan sluiten we een samenwerking op lange termijn rondom Keuken Feest niet uit’, aldus Loman.

Reageer op dit artikel