nieuws

Gasten blijven weg bij Ramsay door crisis

Restaurant

Gordon Ramsay heeft last van de kredietcrisis. De Britse topchef met diverse restaurants wereldwijd heeft te kampen met een terugloop van het aantal gasten. In zijn restaurant in Los Angeles heeft hij inmiddels maatregelen genomen.

Gasten blijven weg bij Ramsay door crisis

In het Amerikaanse restaurant At The London, gelegen aan de San Vicente Boulevard in West Hollywood, heeft Ramsay tijdelijk een tussenwandje laten plaatsen om zo de eetruimte wat te verkleinen, melden diverse media. Op deze manier zou het minder opvallen dat Ramsay te kampen heeft met wegblijvende gasten.

Nederlandstalige nieuwssites refereren in dezelfde berichtgeving aan het schrappen van een restaurantplan in Amsterdam. Ramsay zou aanvankelijk dit jaar een luxe eetgelegenheid openen in Amsterdam. Het is nooit duidelijk geworden of het afblazen van dit plan ingegeven is door moeilijke economische tijden.

Reageer op dit artikel