nieuws

GaultMillau 2012: Woods Leiden heeft Terras van het Jaar

Restaurant

Restaurant Woods in Leiden heeft het Terras van het Jaar in de GaultMillau 2012. ‘Een groot terras, deels boven het water, per sloep bereikbaar en uit de wind’, zo klonk de beoordeling maandag in het Afas Circustheater in Scheveningen. Eigenaar Vincent van de Pluim was ‘sprakeloos’.

GaultMillau 2012: Woods Leiden heeft Terras van het Jaar

Het restaurant kreeg bovendien 13 punten in de gids van 2012. ‘Een leuke opsteker na een zomer die eigenlijk volledig in het water is gevallen. Met name de maand juli was erg slecht. Af en toe nog wel lunchers buiten, maar niet of nauwelijks diner.’

De inspecteurs noemen het terras een voorbeeld van een die zorgt voor een extra dimensie, en één waar het een groot plezier was en is om te komen. ‘Hout en glas geven het terras zijn oorspronkelijke status, maar zorgen tegelijkertijd voor een toch moderne twist.’

Meer over GaultMillau 2012:

Reageer op dit artikel