nieuws

GaultMillau-nominaties op nieuwe beurs

Restaurant

GaultMillau gebruikt de nieuwe beurs Fine Food Professional voor de bekendmaking van de genomineerden voor de Belofte van het Jaar-award 2012.

GaultMillau-nominaties op nieuwe beurs

De Fine Food Professional vindt maandag 3 oktober plaats in NH-hotel Barbizon Palace Amsterdam. De beurs is een initiatief van The Wine & Food Accociation en bedoeld als tegenhanger van de Wine Professional. De nadruk ligt op finefoodproducten. Er zijn onder andere masterclasses, lezingen en presentaties. Ook wijn speelt – uiteraard – een grote rol.

Het GaultMillau Talent van het Jaar wordt gekozen door een deskundige jury, met daarin grote namen als Jonnie en Thérèse Boer (De Librije, Zwolle), Jannis Brevet (Inter Scaldes, Kruiningen), Francois Geurds (Ivy, Rotterdam), Gerrit Greveling en Roy Pelgrim (Cordial, Oss).

Horeca- en wijnprofessionals kunnen de Fine Food Professional gratis bezoeken na online registratie of op uitnodiging. Registreren kan vanaf 1 september. Een dag eerder, zondag 2 oktober, is op dezelfde plek het 23e Proefschrift Wijnconcours.

Reageer op dit artikel