nieuws

Inauguratie Ginsheumer als SVH Meestergastronoom

Restaurant

Maître Maikel Ginsheumer van De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven neemt maandag 20 augustus de titel SVH Meestergastronoom in ontvangst. Leo van Eeghem, voorzitter sector Restaurants van KHN én voormalig eigenaar van het toprestaurant, overhandigt de versierselen.

Inauguratie Ginsheumer als SVH Meestergastronoom

Ginsheumer legde vorig jaar de meesterproef succesvol af tegenover een commissie met Jasper van Almenkerk, Leon IJpelaar en René Jacobs. De commissie beoordeelde Ginsheumer op zijn vakmanschap en was overtuigd van het meesterlijke niveau van de maître.

De feestelijke inauguratie van Ginsheumer vindt maandag 20 augustus tussen 15.00 en 17.00 uur plaats in restaurant De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven. Sectorvoorzitter Restaurants van Koninklijk Horeca Nederland én voormalig eigenaar van De Karpendonkse Hoeve, Leo van Eeghem, reikt de versierselen behorende bij de titel uit.

Eerdere berichten over De Karpendonkse Hoeve

Reageer op dit artikel