nieuws

Koksgilde verwelkomt 2000ste lid

Restaurant

Chef-kok Andrew Hulsman uit Eindhoven, werkzaam bij Brasserie de Baron in Uden, is gekroond als 2000ste lid van het Koksgilde Nederland. Hulsman kreeg het Koksgilde muurschild en een koksbuis van het gilde uit handen van Hans Kerssemakers, bestuurslid van het gilde.

Koksgilde verwelkomt 2000ste lid

Paul Fagel, president van het Koksgilde Nederland: ‘We zijn er trots op dat we deze mijlpaal ondanks de heersende recessie hebben bereikt. Het beleid en de activiteiten die het Koksgilde ontplooit, werpen hun vruchten af.’

Dit voorjaar heeft het gilde zo’n tweehonderd nieuwe leden verwelkomt. ‘Wat heel plezierig is dat het Koksgilde verjongt. De aanwas komt vooral uit de categorie 20 – 35 jarigen. Voor onze club en het imago daarvan is dat buitengewoon belangrijk.’

Reageer op dit artikel