nieuws

Koppert Cress waarschuwt voor slechte kopieën

Restaurant

Koppert Cress in Monster heeft een waarschuwing uitgedaan voor slechte kopieën. Volgens de cressleverancier zijn er in de markt producten gesignalieerd die sterke gelijkenis vertonen met de eigen producten.

Koppert Cress waarschuwt voor slechte kopieën

Jan van Berkel van Koppert Cress zegt dat de gekopieerde producten vaak van twijfelachtige kwaliteit zijn. ‘We besteden veel aandacht aan de voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. We hebben daardoor een imago opgebouwd als betrouwbare leverancier van innovatieve kwaliteitsproducten voor de professionale gebruiker.’

Koppert Cress stelt dat er de laatste tijd veel soortgelijke producten op de markt zijn gebracht. ‘Blijkbaar zijn er partijen die van ons succes willen meeprofiteren met eigen varianten’, aldus Van Berkel. De cressleverancier roept op de zogenoemde slechte kopieën te melden.

Reageer op dit artikel