nieuws

Michelin maakt sterren bekend

Restaurant

Michelin heeft zojuist de jaarlijkse sterren bekendgemaakt. In een persbericht laat Michelin weten welke restaurants er een of meerdere sterren hebben bij gekregen en welke eetgelegenheden zijn geslachtofferd. Naast de felbegeerde en zenuwslopende sterren heeft Michelin ook een oordeel geveld over de eveneens belangrijke Bib Gourmands.

Michelin maakt sterren bekend

Het gehele persbericht van Michelin is hieronder te vinden. MissetHoreca.nl zal vandaag de hele dag verslaggeving doen over de mutaties in de nieuwe editie van de meest toonaangevende restaurantgids. Dit in de vorm van interviews, achtergronden en andere reacties.

De Michelingids is de meest toonaangevende culinaire gids volgens de koks zelf. Een ster staat naast erkenning voor een flinke economische waarde. Michelin deelt jaarlijkse in november de sterren uit en verwerkt deze in de fameuze rode gids die op donderdag 27 november in de winkel ligt.

DOWNLOAD HIER HET VOLLEDIGE PERSBERICHT.