nieuws

Nieuw tv-programma voor Flinstering

Restaurant

Aan het tv-avontuur van restaurant Flinstering in Breda komt maar geen eind. De winnaar van de jongste editie van Mijn Tent is Top is door RTL gestrikt om een zeer prominente rol te vervullen in een nieuw wekelijks tv-programma op de goed bekeken zender RTL 4.

Nieuw tv-programma voor Flinstering

René Lancée van restaurant Flinstering in Breda gaat voor RTL het nieuwe kookprogramma De Kwestie Van Smaak presenteren. Lancée bezoekt mensen thuis om hen te adviseren en te ondersteunen in de keuken.

Zijn uitleg is nuchter en helder meldt RTL, zodat meteen duidelijk is hoe de gerechten bereid moeten worden. Elke aflevering kookt Lancée op een andere locatie. Verschillende vragen worden daarbij behandeld, zoals wat je eet als tussendoortje en wat een gezond alternatief is voor de ‘vette hap’.

Uitgangspunt van De Kwestie van Smaak is dat er wordt gewerkt met verse producten en dat het toegankelijke gerechten zijn die eenvoudig te bereiden zijn. De Kwestie van Smaak wordt vanaf zondag 7 september wekelijks tussen 16.30 en 17.00 uur uitgezonden bij RTL 4. De uitzending wordt herhaald op de woensdag tussen 16.35 en 17.05 uur.

Reageer op dit artikel