nieuws

Nieuwe gastheer Karpendonkse Hoeve

Restaurant

Maikel Ginsheumer is de nieuwe gastheer van het Eindhovendse toprestaurant De Karpendonkse Hoeve. Ginsheumer is Meestergastronoom en werkte voor zijn nieuwe functie in Eindhoven voor diverse topzaken elders in het land.

Nieuwe gastheer Karpendonkse Hoeve

Grinsheumer werkte eerder als maître bij restaurant La Rive in het Amstel Hotel, bij restaurant De Kas in Amsterdam en bij het Scheveningse restaurant Le Cirque van topkok Robert Kranenborg. In zijn tijd bij Le Cirque slaagde Ginsheumer in mei 2006 voor de proef van SVH Meestergastronoom.

Michelinster

Gastheer Ginsheumer komt terecht bij een van de beste restaurants van Brabant. Restaurant De Karpendonkse Hoeve staat op nummer 26 in de Lekker Top-100 en beschikt al geruime tijd over een Michelinster. In de gids GaultMillau staat de eetgelegenheid met vijftien punten genoteerd. In de Misset Horeca Superlijst, de gecombineerde ranglijst van de toonaangevende gidsen, zien we De Karpendonkse Hoeve terug op plaats 27.

De zaak wordt gerund door Ingrid van Eeghem, dochter van voormalig eigenaar en KHN-restaurantwoordvoerder Leo van Eeghem.

Reageer op dit artikel