nieuws

Nieuwe locatie voor restaurant Sucre

Restaurant

Sucre, het in 2008 gestarte restaurant in Amsterdam met desserts als specialiteit, gaat verhuizen. Het luxe restaurant verhuist medio april naar een pand waar voorheen de Mansion en Vossius zaten.

Nieuwe locatie voor restaurant Sucre

De verhuizing is naar de Hobbemastraat 2 is tevens het startsein van een uitbreiding van het restaurant. Zo komt er een Dessert Store, een plek voor echte ‘dessert lovers’ met een aanbod van de meest verrukkelijke desserts, zo belooft Sucre.

Verder komt er een authentieke Sitting Room waar gasten kunnen aanschuiven voor een lunch, high tea of een kop koffie. Verder krijgt het nieuwe Sucre een ruimte genaamd Meeting & Events waar business en pleasure worden gecombineerd. Daarnaast gaat Sucre workshops houden.

De verhuizing staat gepland op half april. In het pand zaten afgelopen decennia eerder de bekende horecazaken Mansion en Vossius.

Reageer op dit artikel