nieuws

Nieuwe naam, formule en chef voor De Bruiloft

Restaurant

Brasserie De Bruiloft in Vianen van Gerard de Groot wordt per 14 april 2011 voortgezet onder een nieuwe naam Brazz. Het restaurant krijgt een ander concept en een nieuwe chef-kok: Jeroen van Hensbergen.

Nieuwe naam, formule en chef voor De Bruiloft

Na 15 jaar is restaurateur Gerard de Groot toe aan een nieuwe uitdaging. Daarom stopt hij met brasserie De Bruiloft. Vanaf 14 april zal zijn horecabedrijf na een kleine interieurrestyling verder gaan als Brazz restaurant.

De Groot wil zijn nieuwe restaurant naar iets hoger culinair plan tillen. ‘De gasten willen in een restaurant iets anders eten dan thuis. Het moet spannend zijn.’ Chef-kok Jeroen van Hensbergen moet voor nieuw elan gaan zorgen. ‘Hij is hier ooit leerling geweest, heeft zes jaar bij De Librije gewerkt en vorig jaar bij De Saffraan in Amersfoort.’

Met Brasserie De Bruiloft verwierf Gerard de Groot veel bekendheid als promotor van de hangcultuur mossel Neeltje Jans uit Zeeland. De restauranteur was initiator van een samenwerking tussen verschillende restaurants die deze mossel promoten via Mosselroute Nederland.

Reageer op dit artikel