nieuws

Norbert Koreman opteert voor ‘geile sauzen

Restaurant

Culinaire Saisonnier-uitgever Norbert Koreman vindt dat er te weinig jus in de gastronomie wordt geserveerd. Hij deed een oproep voor ‘geile sauzen’.

Norbert Koreman opteert voor ‘geile sauzen

‘Er heerst teveel een druppeltjescultuur als het om sauzen gaat. Ik propageer lekkere, geile sauzen’, liet Koreman weten tijdens het Culinaire Sterrenfestijn van Unilever op 6 september in Amsterdam. Daar werden drie nieuwe sauzen van KNORR gepresenteerd.

In een talkshow waar Koreman aanwezig was als gast samen met de Belgische driesterrenkok Peter Goossens en Patrick van Zuiden van Jeunes Restaurateurs, deed de uitgever zijn voorstel. Goossens reageerde daarop ad rem: ‘Ik heb een tip voor Unilever: geile saus.’ Daarmee kreeg hij in de zaal de lachers op zijn hand.

De Belgische driesterrenchef vond dat saus de ziel van een gerecht is. Koreman kreeg bijval van tweesterrenchef Onno Kokmeijer. ‘We zijn te voorzichtig met saus.’

Zowel Kokmeijer als Goossens werken samen met Unilever om nieuwe producten te ontwikkelen. Ze waren beide als gast en publiekstrekker aanwezig op het Culinaire Sterrenfestijn.

Reageer op dit artikel