nieuws

Ondernemersprijs voor Ron Blaauw

Restaurant

Ron Blaauw is winnaar geworden van een nieuwe award in de GaultMillau-gids; Restaurateur/Ondernemer 2009. Blaauw is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot restauranttycoon al blijft het restaurant in Ouderkerk aan de Amstel zijn troetelkind.

Ondernemersprijs voor Ron Blaauw

De award Restaurateur/Ondernemer 2009 is de vervanger van de Oeuvreprijs. Het een van de vele awards die maandagavond werd uitgereikt bij de Nacht van GaultMillau in het Amsterdamse NH Barbizon Palace Hotel, ter ere van de lancering van de nieuwe gids.

Blaauw genoot op het podium zichtbaar van award. GaultMillau stelt onder de indruk te zijn van de sterke groei van de HME Group waar Blaauw culinair directeur van is. Daarnaast kookt Blaauw gedurende het winterseizoen in Palazzo in Amsterdam.

Reageer op dit artikel