nieuws

Oppepperprijs voor Erik en Anja van Loo

Restaurant

Het Gouden Bouillonblokje, een oppepperprijs van het culinaire magazine Bouillon, is uitgereikt aan Erik en Anja van Loo van restaurant Parkheuvel in Rotterdam. Van Loo nam enkele jaren geleden het driesterrenrestaurant over van Cees Helder.

Oppepperprijs voor Erik en Anja van Loo

De prijs is er voor mensen die in weerwil van veel tegenwind en betweterij de moed hebben bijzondere uitdagingen aan te gaan. Kort na de aankoop van Parkheuvel ging het restaurant terug van drie naar één Michelinster.

‘Toen Erik en Anja van Loo Parkheuvel overnamen, hingen er drie sterren bij de deur. En een driesterrenrestaurant overnemen, daar moet je lef voor hebben. Al na een maand staken de geruchten de kop op dat ze waren vastgelopen met hun schip. Om dan onverstoorbaar je eigen koers te blijven varen, daar heb je veel wilskracht voor nodig en dat verdient het gouden bouillonblokje’, aldus hoofdredacteur Will Jansen van Bouillon.

Het Gouden Bouillonblokje werd eerder uitgereikt aan Jannis Brevet van restaurant InterScaldes, John Vincke, Edwin Katz en René en Marja Brienen van restaurant Brienen aan de Maas.

Reageer op dit artikel