nieuws

Pop-up restaurant bij Filmfestival Rotterdam

Restaurant

The Hothouse@Schouwburg is van 26 januari tot en met 4 februari het pop-up restaurant van de 41e editie van het Internationale Film Festival Rotterdam in de Rotterdamse Schouwburg. Initiatiefnemers zijn kok Laurence van Bergeijk en cateraar Christian Igesz.

Pop-up restaurant bij Filmfestival Rotterdam

The Hothouse is een glazen tuinderskas, die in Rotterdam bekend staat als reizend restaurant de Aalmoes. Tijdens het filmfestival wordt het geplaatst op de vrachtwagenlift van de schouwburg en biedt het uitzicht op het plein.

Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 16.00 uur. Er worden wijnen, bier, bionade, Man met bril-koffie, antipasti en salades geserveerd. The Hothouse is bereikbaar via het glazen trappenhuis.

Ook de artiestenfoyer is in handen van The Hothouse. Daarvoor wordt een old school truckersrestaurant geopend, waar snelle en makkelijke maaltijden worden geserveerd. Deze is dagelijks geopend vanaf 18.30 uur, reserveren is niet nodig.

Reageer op dit artikel