nieuws

Prijs voor ‘In de keuken van Floris

Restaurant

Restaurant ‘In de keuken van Floris’ is het beste restaurant van Rotterdam en omstreken. Althans, volgens het Algemeen Dagblad. De krant gaf ‘In de keuken van Floris’ de Gouden Pollepel voor beste restaurant van Rotterdam, Dordrecht en Rivierenland.

Prijs voor ‘In de keuken van Floris

Patron Cuisinier Floris Versluijs en maître-sommelier Daan Schmidt kregen de prijs uitgereikt in de Rotterdamse boekhandel Selexyz Donner, laten de trotse winnaars weten.

De jury was overdonderd door de gerechten van Floris, merken Versluijs en Schmidt op. ‘Het menu van tien gangen dat voor de ogen van de gasten op het fornuis midden in het restaurant wordt bereid, viel evenals de bijpassende wijnen bijzonder in de smaak. Een knappe prestatie voor een restaurant dat net een jaar open is’, aldus Versluijs en Schmidt.

De Gouden Pollepel is een prijs van het Algemeen Dagblad voor het beste restaurant uit een bepaalde regio. Het winnen van de Gouden Pollepel betekent veel publiciteit en extra reserveringen.

Reageer op dit artikel