nieuws

Ranglijst veelbelovende gastpersonen volledig op de kop

Restaurant

Kim Veldman van restaurant De Leest is de meest veelbelovende gastpersoon van ons land. Veldhuis stond vorig jaar nog vierde in de talentenlijst. De top-10 is volledig op zijn kop gezet en telt maar liefst zeven nieuwe gezichten.

Ranglijst veelbelovende gastpersonen volledig op de kop

Nieuw binnen op nummer twee staat Gerben Roetert. Roetert is sommelier bij Toine Hermsen in Maastricht. Op drie staat Halil Asar van Parkheuvel in Rotterdam. Assar is net als Roetert ook nieuw in de top-10.

Cindy Borger van Lindenhof in Giethoorn is de derde binnenkomer, op nummer vier. Jacqueline van Liere van ’t Schulten Hues in Zutphen komt nieuw binnen op zes en Thabita Oppermans van Mijn Keuken in Wouw is vers op plaats acht. Anjo de Bont (9) van De Moerbei in Oegstgeest en Dennis Tels (10) van het Amsterdamse La Rive zetten de teller met nieuwkomers op zeven.

Let op: extra Michelinnieuwsbrief

November gidsenmaand. In de laatste week van de maand komt de moeder aller gidsen uit: de Michelingids. Veel koks zitten er er met smart op te wachten. Michelin kiest dit voor een perspresentatie zonder aanwezigheid van koks. Wilt u het Michelinnieuws echter zo snel mogelijk hebben? Abonneer u dan op de nieuwsbrief en ontvang 27 november in de middag een extra Michelinnieuwsbrief.

Schrijf u nu in….

Reageer op dit artikel