nieuws

Restaurant Ron Blaauw vernieuwd

Restaurant

Ron Blaauw Restaurant in Ouderkerk aan de Amstel is vernieuwd. Interieurarchitect Wim Hoopman, tevens creatief directeur van de HME Group waar Ron Blaauw culinair directeur is, heeft het restaurant een geheel vernieuwde inrichting gegeven.

Restaurant Ron Blaauw vernieuwd

Het tweesterrenrestaurant krijgt een Engels klassiek moderne sfeer, die een rustige en spannende ambiance met veel details weergeeft. Deze sfeer wordt benadrukt met rijke stoffen, meldt Ron Blaauw Restaurant.

Naast het nieuwe interieur is ook de keuken ingrijpend op de schop gegaan en gemoderniseerd. De grootste verandering in de keuken is dat Blaauw overstapt van gas op inductie. Daarnaast zorgt een beter partis-indeling voor een snellere routing in de keuken.

Restaurant Ron Blaauw in Ouderkerk aan de Amstel beschikt over twee Michelinsterren en behoort tot de HME Group. Andere restaurants die tot de HME Group behoren zijn Café Restaurant De Eendracht in Abcoude, Sophia in Amsterdam, Brasserie Keyzer in Amsterdam, Brasserie ’t Amsterdammertje in Loenen a/d Vecht, Brasserie Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel, L’Entrecôte Royale in Den Haag en Brasserie ’t Bonte Schort in Aalsmeer.

Reageer op dit artikel