Restaurant Ron Blaauw vernieuwd

Restaurant Ron Blaauw vernieuwd

Ron Blaauw Restaurant in Ouderkerk aan de Amstel is vernieuwd. Interieurarchitect Wim Hoopman, tevens creatief directeur van de HME Group waar Ron Blaauw culinair directeur is, heeft het restaurant een geheel vernieuwde inrichting gegeven.

Het tweesterrenrestaurant krijgt een Engels klassiek moderne sfeer, die een rustige en spannende ambiance met veel details weergeeft. Deze sfeer wordt benadrukt met rijke stoffen, meldt Ron Blaauw Restaurant.

Naast het nieuwe interieur is ook de keuken ingrijpend op de schop gegaan en gemoderniseerd. De grootste verandering in de keuken is dat Blaauw overstapt van gas op inductie. Daarnaast zorgt een beter partis-indeling voor een snellere routing in de keuken.

Restaurant Ron Blaauw in Ouderkerk aan de Amstel beschikt over twee Michelinsterren en behoort tot de HME Group. Andere restaurants die tot de HME Group behoren zijn Café Restaurant De Eendracht in Abcoude, Sophia in Amsterdam, Brasserie Keyzer in Amsterdam, Brasserie ’t Amsterdammertje in Loenen a/d Vecht, Brasserie Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel, L’Entrecôte Royale in Den Haag en Brasserie ’t Bonte Schort in Aalsmeer.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.