Restaurant Volt opent in Amsterdamse Pijp

Restaurant Volt opent in Amsterdamse Pijp

Rick van der Meer heeft in de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam Volt geopend. De chef-kok en mede-eigenaar kookt in het restaurant in de Pijp biologisch en met producten van het seizoen.

Van der Meer begon zijn loopbaan bij restaurant Savelberg in Voorburg en werkte daarna bij de restaurants Prinses Juliana (Valkenburg), Kaatje bij de Sluis (Blokzijl) en Le Jardin Francais (Amsterdam). De laatste jaren was Van der Meer chef-kok bij restaurant Spring in Amsterdam.

Het ontwerp is van Jack van Dijk, die jaren werkte bij Studio Linse. De tafelbladen zijn naar eigen ontwerp gefineerd en de stoelen zijn van een oude vintagepartij uit Denemarken van Fabrieknl.

Vrijwel alles van de kaart is zelfgemaakt. Geen enkel gerecht kost meer dan 20 euro.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.