Restaurant Zuiver officieel geopend

Restaurant Zuiver officieel geopend

Restaurant Zuiver in Utrecht is officieel geopend. In korte tijd is een vervallen boerderij opgeknapt tot een nieuw etablissement op een bedrijventerrein pal langs de drukke A2.

Dinsdagmiddag om 15.00 uur is het restaurant officieel geopend, zo laten Rob en Marco Peek van Zuiver Horeca weten. Voor ons is Zuiver niet alleen zuiver, maar ook bijzonder, laten de gebroeders Peek weten in een persschrijven.

‘In drie maanden tijden hebben wij een droom waargemaakt: een boerderij in vergane glorie opgeknapt, verbouw en uitgebreid tot wat Zuiver nu is; een prachtig nieuw etablissement voor eten, drinken, vergaderen en verblijven’, aldus Rob en Marco Peek.

Enkele weken geleden waren in Misset Horeca Live de eerste beelden van Zuiver te zien. Daarin was te zien dat in het interieur van Zuiver veel hout en hardsteen is verwerkt. De broers Peek hebben 2,5 miljoen euro geïnvesteerd in Zuiver en mikken op 1,5 miljoen euro omzet per jaar.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.