nieuws

Restauranthulp onder vuur genomen

Restaurant

Een medewerker van een Italiaans afhaalrestaurant in Amsterdam is woensdagmiddag onder vuur genomen. Een nog onbekende man schoot vijf kogels op de restauranthulp. De dader is nog voortvluchtig.

Restauranthulp onder vuur genomen

Dat meldt De Telegraaf. Het drama speelde zich af in restaurant Il Mugnaio aan de Johan Huizingalaan. Een 19-jarige medewerker van het Italiaanse afhaalrestaurant werd door een man met bivakmuts onder vuur genomen. Tenminste vijf kogels raakten het slachtoffer.

Volgens een getuige, die de zaak net had verlaten, werd er zeer gericht gesloten op de medewerker die achter een vitrine met voedsel stond. Toen de dader vluchtte, zakte het slachtoffer in elkaar. Het slachtoffer werd met zeer ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, waar hij nog wel aanspreekbaar was.

Reageer op dit artikel