nieuws

Restaurateur zwicht voor unieke kreeft

Restaurant

Een enorme kreeft van ruim acht kilo is door een restaurateur naar een opvangcentrum voor dieren gestuurd. De chef-kok kon het niet over zijn hart krijgen om het grote beest ‘in de pot te steken’.

Restaurateur zwicht voor unieke kreeft

Dat meldt de Belgische nieuwessite ATV. Chef-kok Nico Heggerick van restaurant Culinaria uit het Belgische Merksem had de kreeft drie maanden in bezit. Daarna besloot hij het 8,2 kilo zware beest af te geven aan Sea Life Center in Blankenberge.

In een videoverslag op ATV.be zegt Heggerick dat hij het niet over zijn hart kon krijgen om de unieke kreeft in de pot te steken. Daarop belde hij Sea Life Center in Blankenberge waar het beest inmiddels rond zwemt in een groot bassin.

Reageer op dit artikel