nieuws

Sergio Herman en Edwin Vinke koken voor Japan

Restaurant

Sergio Herman en Edwin Vinke nemen deel aan Capai for Sendai, een charity event voor de slachtoffers van de Tsunami en nucleaire kernramp in Japan eerder dit jaar. De topkoks koken in restaurant Onder de Linden in Zuiddorpe, waar op 8 september het evenement plaatsvindt.

Sergio Herman en Edwin Vinke koken voor Japan

Het diner start om 18.30 uur met verschillende gangen, verzorgd door Sergio Herman, Vinke, Sjef de Cock (Onder de Linden) en serge van der Heyden (Roes). Het Campai for Sendai charity event wordt ondersteund door verschillende sponsoren zodat de opbrengst in zijn geheel naar een kinderproject in de door de Tsunami getroffen stad Sendai gaat.

De kosten voor deelname aan het diner bedragen driehonderd euro per persoon. De ondersteuning in de bediening wordt verzorgd door de brigade van restaurant Lekker La Vie (Terneuzen) en De Jonckvrouwe (Ijzendijke).

Reageer op dit artikel