nieuws

Sergio Herman krijgt eigen magazine

Restaurant

De Zeeuwse driesterrenchef Sergio Herman krijgt zijn eigen magazine. Het blad met de naam Sergio verschijnt in maart. De foto op de cover is van niemand minder dan topfotograaf Anton Corbijn. ‘Sergio’ geeft een inkijkje in de wereld van de chef-kok.

Sergio Herman krijgt eigen magazine

Dit meldt de freelance culinair journalist Mara Grimm op haar facebook-pagina. Het magazine wordt gemaakt in België en de uitgever is de Belgische tak van Sanoma Media. Over de inhoud is nog niet meer bekend dan dat het ‘om de belevingswereld van Sergio Herman gaat.’

Meer wordt begin maart bekend gemaakt op een persconferentie in Antwerpen. Het blad komt in de losse verkoop en zal ook in Nederland verkrijgbaar zijn.

Sergio Herman werkt ook al samen met het Nederlandse Sanoma Media. Voor het blad Beau Monde geeft de chef-kok van restaurant Oud Sluis dit jaar elk nummer een favoriet recept inclusief wijntip. Herman eerder over deze samenwerking. ‘Beau Monde is een mooi platform om mijn recepten aan een breed publiek te tonen.’

Reageer op dit artikel