nieuws

Soigné hoort sternieuws van Edwin Kats vanuit Beiroet

Restaurant

Restaurant Soigné in Bussum is vanochtend door niemand minder dan Edwin Kats vanuit Beiroet op de hoogte gebracht van het krijgen van een Michelinster. Soigné kreeg vorig jaar een espoir en stond daarmee genomineerd voor een bekroning.

Soigné hoort sternieuws van Edwin Kats vanuit Beiroet

‘Voormalige chef-kok Edwin Kats van La Rive belde vanochtend vanuit Beiroet naar mijn chef Dennis Jong om hem te feliciteren’, laat een dolgelukkige Frank Velthuyse van Soigné weten.

Velthuys zegt ‘helemaal dolenthousiast’ te zijn met de ster. ‘Het was door de espoir extra spannend. Gaat het wel of gaat het niet gebeuren, dat was de vraag. Maar meer dan afwachten kun je niet doen. Deze ster is een erkenning voor ons werk’.

De Michelinster zal niet veel veranderen bij Soigné, op wat extra toeloop na. ‘We zijn wie we zijn en gaan niet veranderen. Radio 3 FM vroeg direct of de prijzen nu omhoog gaan. Het antwoord is nee. We blijven wie we zijn’.

Beluister hier de reactie van Frank Velthuyse:


Bekijk hier de Michelinsterrenoverzichten:

» Nieuwe Michelinsterren 2010

» Vervallen Michelinsterren 2010

» Totale Michelinsterrenoverzicht 2010

Reageer op dit artikel