nieuws

Sommelier Job Seuren van Solo naar De Librije

Restaurant

Job Seuren vertrekt bij Solo in Gorinchem. De sommelier van het sterrestaurant van Mohamed El Harouchi treedt per 1 december in dienst van De Librije in Zwolle, bekroond met drie sterren. Er is nog geen opvolger voor Seuren.

Sommelier Job Seuren van Solo naar De Librije

Seuren (27) is bijna twee jaar werkzaam geweest voor Solo. ‘In die periode heeft hij de wijn gebracht op een niveau dat van een topzaak mag worden verwacht’, zo staat te lezen op de website van het restaurant. Voordat hij de horeca in ging, werkte Seuren bij wijnhandel Vinoblesse in Baarn.

Voor de sommelier is het de zogeheten ‘kans die hij niet voorbij kon laten gaan’. ‘Ik heb het vanaf het begin erg naar de zin bij Solo. Bij De Librije waren ze op zoek naar iemand vanwege uitbreiding van het team, waardoor ik kan werken op een nog hoger niveau en onder leiding van Thérèse Boer verder kan leren.’

Reageer op dit artikel