nieuws

Start verkoop exclusief boek Gordon Ramsay

Restaurant

In de nacht van zondag op maandag start de verkoop van de luxe editie van het boek Three-star CHEF van Gordon Ramsay. Van deze uitgave worden slechts 500 exemplaren gemaakt.

Start verkoop exclusief boek Gordon Ramsay

Aanstaande maandagochtend 17 maart vanaf 0.00 uur kunnen de fans van Gordon Ramsay zich via Gordonramsayboek.nl inschrijven op de limited edition van het boek. Deze unieke editie kost 250 euro en zal begin september verschijnen.

Ieder exemplaar van de zeer beperkte oplage zal voorzien worden van een nummer. Het boek wordt verpakt in een metalen slipcase, met eigen naamplaatje van de besteller en krijgt bovendien een schitterende bewaardoos. Ook wordt het boek gesigneerd door de driesterrenkok ‘himself’.

In het lijvige boek staan vijftig van Ramsays klassiekers gepresenteerd. Het boek is opgedeeld in twee delen. Het eerste deel is zijn fotoportfolio en bevat reportages achter de schermen en foto’s van de gerechten, gemaakt door Quentin Bacon, een wereldwijd gewaardeerde ‘food photographer’.

Het tweede deel bevat de complete recepten zoals ze in het restaurant gepresenteerd worden. De receptuur van de vijftig gerechten wordt in dit deel gedetailleerd beschreven.

Vanaf september 2008 is ook de normale editie van dit boek verkrijgbaar.

Reageer op dit artikel