nieuws

Topkoks jagen op nieuwe zaken in Amsterdam

Restaurant

Topkok Imko Binnerts keert terug in het vak van patron-cuisinier. Hij heeft zijn oog op Amsterdam laten vallen. In de hoofdstad is hij op zoek naar een locatie voor een visrestaurant. Naast Imko Binnerts zoekt ook collega-topkok Pascal Jalhaij een locatie voor een restaurant in Amsterdam.

Topkoks jagen op nieuwe zaken in Amsterdam

Momenteel werkt topkok Imko Binnerts als consultant bij de winkel van Schmidt Zeevis in Rotterdam. Een job die hem erg goed bevalt, zo laat hij weten. Zijn viskennis komt hem daarbij goed van pas. ‘Het is heerlijk om eens in een andere wereld rond te lopen. Dat houdt mijn horizon scherp.’

Tot 1 juli was Binnerts werkzaam bij The Grand Winston in Rijswijk. Hij verliet dit bedrijf om persoonlijke redenen. Daarvoor runde hij een restaurant in IJmuiden. Dit restaurant ging in 2003 failliet.

Reageer op dit artikel