nieuws

Toprestaurants in actie voor aids-baby’s

Restaurant

Ron Blaauw, Vis aan de Schelde, Reflet en andere Amsterdamse toprestaurants doneren tien procent van de omzet van week 7 aan Unicef. In de week van 15 tot en met 21 februari draagt elke gast van één van de deelnemers bij aan de strijd tegen hiv bij baby’s.

Toprestaurants in actie voor aids-baby’s

Andere deelnemers zijn Aan de Poel, Eua de Vie, Elkaar, Sophia, Brasserie Keyzer, Salle du Jour, Sucre en Azuma1.

Unicef heeft voor deze actie een speciale website ontwikkeld: www.uitetenvoorunicef.nl. De organisatie roept via deze site leden en niet-leden op in die week vooral te gaan eten in één van de deelnemende restaurants.

Restaurantactie

Unicef helpt kinderen over de hele wereld en wil dat hun rechten worden gerespecteerd en nageleefd. Door verschillende acties zoals deze restaurantactie haalt de organisatie geld op en helpt zo kinderen te beschermen tegen geweld, armoede en misbruik.

Iens ondersteunt deze actie van de restauranthouders en Unicef.

Reageer op dit artikel