nieuws

Tranen bij Zarzo Habraken na Gault Millau-award

Restaurant

Een geëmotioneerde Adrian Zarzo Habraken nam maandagavond tijdens de presentatie van de nieuwe GaultMillau de award voor Talentvol Sommelier van het Jaar in ontvangst. Op het podium dankte hij zijn huidige werkgever Ivy én zijn vorige werkgevers Jonnie en Thérèse Boer.

Tranen bij Zarzo Habraken na Gault Millau-award

Na afloop liet hij weten gedacht te hebben niet meer in aanmerking te komen voor deze award. ‘Ben bijna dertig en dacht dat dit niet meer voorbij zou komen. Maar dit is echt super’.

Zarzo Habraken stapte eerder dit jaar over van De Librije naar Ivy. Met tranen in zijn ogen bedankte hij op het podium zowel zijn huidige als vorige werkgever.

Volgens GaultMillau kan Zarzo Habraken ondanks zijn jonge leeftijd bogen op een schat aan kennis en ervaring en heeft hij zich bewezen als een zelfverzekerd vakman met een eigen mening, een brede interesse, een grote passie voor zijn vak, een bijzonder flexibele instelling en veel ambitie.

Meer GaultMillau-nieuws:

Reageer op dit artikel