nieuws

Trillende benen bij Cheval Blanc

Restaurant

Ton Nelissen van restaurant Cheval Blanc in Heemstede had trillende benen na het horen van het grote nieuws over het krijgen van een Michelinster. Nelissen is lyrisch over zijn team. ‘Ik heb een wereldkok in huis’.

Trillende benen bij Cheval Blanc

‘Ik heb net gehoord dat ik een Michelinster heb’, stelt de eigenaar van Cheval Blanc in het Haarlems Dagblad. ‘Ik wist er helemaal niets van. Geweldig. Natuurlijk heb ik er wel aan gedacht, maar dit had ik helemaal niet verwacht’.

Nelissen schuift zijn personeel in de keuken en bediening naar voren om de spreekwoordelijke bloemen in ontvangst te nemen. ‘Zij hebben het gedaan. En met Huub van der Velden heb ik natuurlijk een wereldkok in huis’, jubelt Nelissen.

Michelinfeiten op een rij:
Michelinnieuws» Nieuwe Michelinsterren
» Vervallen Michelinsterren
» Veelbelovende restaurants
» Nieuwe Bib Gourmands
» Vervallen Bib Gourmand
» Totale sterrenoverzicht 2007

Trillende benen bij Cheval Blanc

Reageer op dit artikel