nieuws

Twintigste Beren-eetcafé opent eind maart

Restaurant

In Breda in het voormalige restaurant Luden opent eind maart de twintigste vestiging van de Beren-eetcafés. De locatie krijgt de naam Bono Beer. Het eetcafé krijgt tevens een voor de Beren Holding uniek grand café.

Twintigste Beren-eetcafé opent eind maart

Deze week werd in het centrum van Breda de naam van het eetcafé bekendgemaakt. Ruim 80 medewerkers gehuld in een rood beren t-shirt, vormden midden op de Grote Markt in Breda de vier letters van de naam Bono. Bono is vernoemd naar de gelijknamige zanger van de band U2.

Bono Beer krijgt een apart grand café. In het eetcafé komen zo’n 150 zitplaatsen. De zaak is vanaf eind maart zeven dagen per week open. Op vrijdag en zaterdag tot in de late uurtjes.

Breda had al een vestiging van de Bezorgbeer. Hier kunnen gasten sinds 2008 hun bestelling voor thuis of op het werk plaatsen. Afhalen of laten bezorgen behoren tot de mogelijkheden.