nieuws

Vertrek Binnerts in laatste fase

Restaurant

Het vertrek van de bekende viskok Imko Binnerts uit Nederland is nog niet helemaal rond. Binnerts zit in het laatste stadium van de onderhandelingen. Dat laat hij weten aan de internetredactie van Misset Horeca.

Vertrek Binnerts in laatste fase

Vanochtend meldde De Telegraaf dat Binnerts binnenkort ons land verlaat. ‘Ik wil het bericht niet ontkennen, daar de contacten met een prestigieuze buitenlandse opdrachtgever op waarheid berusten. Echter wij zijn in het laatste stadium van onze besprekingen. Er is op dit moment nog geen sprake van een definitieve overeenkomst’, aldus Binnerts.

Visleverancier
Imko Binnerts werkte na zijn vertrek bij The Grand Winston Hotel in Rijswijk bij de toonaangevende visleverancier Schmidt Zeevis in Rotterdam. Daar was hij assistent van directeur Marcel van Breda.

Michelinster
Voor zijn avontuur in Rijswijk runde Binnerts jarenlang een eigen zaak in IJmuiden. Hij kookte er een Michelinster, maar zag zijn kooktempel afbrokkelen door verloedering van de havenbuurt waar zijn restaurant was gevestigd. Uiteindelijk moest Binnerts in 2004 de deuren noodgedwongen sluiten.

Reageer op dit artikel